Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Tom Lassing

Ondernemer en zeer actieve bewoner. Kritisch opbouwend, dat is de insteek.

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Als de aandelenbeurs, investeren, de economie en de maatschappij u interesseren, dan is onze gratis dagelijkse Nieuwsbrief interessant voor u. Op de site duizenden artikelen en analyses over geld, aandelen, opties, bitcoin, goud, zilver en onroerend goed. Dat alles vanuit ons kantoor in Best.
  De buurtverbinders zijn een groep enthousiaste Bestse vrijwilligers die het PleinBest.nl beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners en organisaties. Met PleinBest willen we bereiken dat zowel online als op straat Bestenaren zich meer met elkaar verbinden! We kunnen namelijk veel winnen als we elkaar sneller en beter kunnen vinden. Bijvoorbeeld door gereedschap van elkaar te lenen en elkaar te helpen bij klussen in en rond het huis.
  Groep voor Bestse bestuurders van verenigingen en maatschappelijke organisaties. Groep bestaat ter ondersteuning van bestuurders.
  O.V.S. staat voor 'Onderlinge Vriendschap'. Het doel van onze buurtvereniging is, doormiddel van activiteiten, de buurtleden dichter bij elkaar brengen om zo te zorgen voor een stevigere band. Ons buurthuisis gevestigd aan de Steenovenseweg 1a te Best.
  Klumpke Dulf gaat rond in Best. Krijg je deze klomp aangereikt, dan mag je een verhaal op deze pagina schrijven. Dat verhaal gaat over jou en over Best. Verder mag je dat helemaal zelf invullen. Na maximaal een week geef je Dulf weer door aan een ander! Zo krijgen we een prachtige verzameling verhalen over Best en over bewoners uit Best!
  Een website over de ontwikkeling en geschiedenis van Best. Mooie oude foto's gecombineerd met foto's van nu.
  Onder de noemer Samen op ons Best werken inwoners en gemeente aan een betere samenwerking. Op www.gemeentebest.nl/bewonersparticipatie kun je meer lezen over de acties waarin we samenwerken. Ook vind je daar de voortgang ervan. De lijst wordt elke twee maanden geactualiseerd. Naast de lopende acties kunnen er ook nieuwe acties starten. Denk en doe ook mee, samen zijn we immers op ons Best!
  Sorry, maar dit is even een testgroep om te kunnen zien wat de gevolgen zijn van bepaalde instellingen.
  • 1
  • 2
  1 van 2
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.