PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Tom Lassing

Ondernemer en zeer actieve bewoner. Kritisch opbouwend, dat is de insteek. Ben ook breed actief als vrijwilliger en doe veel aan duurzaamheid.

Over Tom

Buurt pluspunten
Best is een dorp met stadse allures. Dat spreekt me enorm aan. Daarbij woon ik in het buitengebied, hetgeen eigenlijk altijd al een droom voor me was. Een droom die in 2011 uitgekomen is.
Werk
Ik ben (Internet) Ondernemer (Beursbox.nl). Ik geef nieuwsbrieven over de economie en maatschappij uit. Ben ook actief investeerder op de beurs en in onroerend goed.
Vrije tijd
Veel vrijwilligerswerk (Zie ook de GM beker die ik maart 2018 voor mijn inzet voor de atletiek vereniging gekregen heb) en werken in mijn prachtige tuin. Ik mag ook graag stukjes schrijven en stukjes geschiedenis uitzoeken en vastleggen. Verder zing ik graag en ik ben dan ook zanger in een klein amateur coverbandje.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.