De sociale kaart is er om je te helpen je weg te vinden naar organisaties voor (professionele) hulp en ondersteuning. De sociale kaart biedt je een overzicht van het hele aanbod op het gebied van welzijn, wonen en zorg in Best en omgeving.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Gezondheid en zorg

Wil je meer bewegen of gezonder eten? Of heb je daar hulp nodig? Ben je soms somber of heb je last van een verslaving en wil je daar van af? Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Opvoeden en opgroeien

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Zoek je naar kinderopvang, scholen of activiteiten voor jongeren? Dan kan je hier terecht.

Ontmoeten en bewegen

In je buurt zijn vaak plekken waar je anderen kunt ontmoeten of plekken waar je samen kunt komen. Ook zijn er organisaties die graag iets voor een ander willen betekenen. Zie hier welke er bij jou in de buurt zijn.

Fijn thuis wonen

Wil je graag thuis blijven wonen, maar zijn daarvoor aanpassingen of is daar hulp voor nodig? Of ben je mantelzorger en heb je zelf ondersteuning nodig? Verschillende organisaties kunnen je hierbij helpen.

Geld en inkomen

Kom je er financieel, juridisch of in je zoektocht naar werk even niet uit? Vind hier mogelijkheden om daarbij geholpen te worden.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

LEVBest is een brede welzijnsorganisatie in Best. Welzijn voorkomt zorg. Preventie loont en brengt geluk dichterbij.. Heb je een idee, vr...
u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop
De Zorgwinkel van best en omstreken. De specialist voor al uw hulpmiddelen, koop en huur. Van een brace tot een scootmobiel, van een roll...
Bij de gemeente Best kunt u terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van identiteitsbewijzen en omgevingsvergunningen. U vindt bij ons ook...
De plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. De 60 vrijwilligers gaan op regelmatige basis op bezoek bij hun gast.