Menu

Wie zijn wij

PleinBest is een initiatief voor en door bewoners van Best en drijft op enkele vrijwilligers die als buurtverbinder aan het initiatief verbonden zijn.

Buurtverbinders

De buurtverbinders zijn een groep enthousiaste Bestse vrijwilligers die het PleinBest beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners, organisaties en ondernemingen.

Op dit online plein zie je van alles van wat er in het dorp is en leeft. We gaan april 2018 officieel van start, na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar.  

Met PleinBest willen we bereiken dat zowel online als op straat Bestenaren zich (meer) met elkaar verbinden! We kunnen namelijk lokaal maatschappelijk veel winnen als we elkaar sneller en beter kunnen vinden. Denk aan uitwisselen nieuws, evenementen, kennis, uitlenen van gereedschap, vinden van vrijwilligers, zoeken van informatie etc. etc.


De buurtverbinders zijn enthousiast van start gegaan, de rode draad verbindt ons met elkaar.
Hiermee hopen we ook u binnenkort te verbinden. Zie hier de foto van de buurtverbinders per 26 maart 2018

Van links naar rechts:

Ans van Kuik, woonachtig in Naastenbest

Heidi van Hak, woonachtig in Naastenbest

Peter de Leeuw, woonachtig in Naastenbest

Ruud Kroon, woonachtig in De Vleut

Din Su Nienhuis-Ip, woonachtig in Heuveleind

Tom Lassing, woonachtig in De Vleut

Jorieke van Summeren, woonachtig in Dijkstraten


We helpen bij het gebruik van de site, stimuleren bewoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site. Inschrijven op deze site kan je hier.

(Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord)

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@pleinbest.nl of spreek ons persoonlijk aan. Liever een brief in een bus kan ook. Stuur of breng deze dan even naar Bestwijzer, t.n.v. Peter de Leeuw. (Zonnewende 173 , 5683 AB Best)