Wie zijn wij


PleinBest is een initiatief voor en door bewoners van Best en drijft op enkele vrijwilligers die als buurtverbinder aan het initiatief verbonden zijn.

Buurtverbinders

De buurtverbinders zijn een groep enthousiaste Bestse vrijwilligers die het PleinBest beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners, organisaties en ondernemingen.

Op dit online plein zie je van alles van wat er in het dorp is en leeft. We zijn april 2018 officieel van start gegaan, na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar.  

Met PleinBest willen we bereiken dat zowel online als op straat Bestenaren zich (meer) met elkaar verbinden! We kunnen namelijk lokaal maatschappelijk veel winnen als we elkaar sneller en beter kunnen vinden. Denk aan uitwisselen nieuws, evenementen, kennis, uitlenen van gereedschap, vinden van vrijwilligers, zoeken van informatie etc. etc.


De buurtverbinders zijn enthousiast van start gegaan, de rode draad van verbinden, ontmoeten en vinden, verbindt ons met elkaar.
Hiermee hopen we ook u binnenkort te vinden, ontmoeten en verbinden. Zie hier de foto van de buurtverbinders per eind juni 2019.

Van links naar rechts:

Jos van Spelde, Woonachtig in Salderes

Cor (Niet meer actief)

Ruud Kroon, woonachtig in De Vleut

Ans (Niet meer actief)

Tom Lassing, woonachtig in De Vleut

Heidi van Hak, woonachtig in Naastenbest

Yvonne Hobbelen-Amels, woonachtig in Salderes

Niet op de foto:

Ingrid de Graaff, werkzaam voor de gemeente

Abdallah Helal, werkzaam voor de gemeente

Laura Peeters, LEV Groep

Reinier Koenink, LEV Groep


We helpen bij het gebruik van de site, stimuleren bewoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site. Inschrijven op deze site kan je hier.

(Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord)

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via ln.tsebnielp@ofni of spreek ons persoonlijk aan. Liever een brief in een bus kan ook. Stuur of breng deze dan even naar Bestwijzer, t.n.v. . (Zonnewende 173 , 5683 AB Best)