Wie zijn wij?


PleinBest is een initiatief voor en door bewoners van Best en drijft op enkele vrijwilligers die als buurtverbinder aan het initiatief verbonden zijn.

Buurtverbinders

De buurtverbinders zijn een groep enthousiaste Bestse vrijwilligers die sinds 2018 in samenwerking met de Gemeente Best en LEVBest PleinBest beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners, organisaties en ondernemingen. 

Met PleinBest willen we bereiken dat zowel online als op straat Bestenaren zich (meer) met elkaar verbinden! Op PleinBest komt alles wat de Bestse burger boeit en bezighoudt samen op één plek. Hier vind je informatie over clubs, verenigingen, organisaties en instanties. Je maakt hier kennis met betrokken bewoners, nieuwe initiatieven en projecten en het geeft je inzicht in wat er zoal te ontdekken en te beleven valt in en rond ons mooie Best. Een echt plein dus, waar alle leuke en nuttige zaken samenkomen. Hier vinden én helpen bewoners, bedrijven en organisaties uit Best elkaar gemakkelijk.

Ons enthousiasme als buurtverbinders verbindt ons met elkaar. We hopen ook jou binnenkort te vinden, ontmoeten en verbinden. Hopelijk tot snel! 

Benieuwd naar wie de buurtverbinders zijn? Onderstaand de buurtverbinders op een rijtje. 


Tom Lassing, Vrijwillig buurtverbinder, woonachtig in De Vleut


Jos van Spelde, Vrijwillig buurtverbinder, woonachtig in Salderes


Laura Peeters, LEV Groep


Joost van der Heijden, LEV groep


Jerry Lenoir, Dynamojeugdwerk


Abdallah Helal, werkzaam voor de gemeente


We helpen bij het gebruik van de site, stimuleren bewoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site. Inschrijven op deze site kan je hier.

(Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord)

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via ln.tsebnielp@ofni of spreek ons persoonlijk aan. Liever een brief in een bus kan ook. Stuur of breng deze dan even naar Bestwijzer, t.n.v PleinBest. (Zonnewende 173 , 5683 AB Best)