Over PleinBest


PleinBest biedt als digitaal platform heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, van en voor en door bewoners, organisaties en ondernemers waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen uit Best. Je kunt, als je een persoonlijk account aangemaakt hebt, zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. 

Wie weet, kun je iemand de helpende hand bieden. Je kunt ook hulp vragen: voor jezelf of voor het organiseren van een buurtbarbecue of een andere activiteit in je wijk of in het dorp.

Met PleinBest willen we burgers, organisaties en ondernemingen onderling verbinden. We willen als PleinBest ondersteunen dat ze elkaar makkelijk gaan leren kennen en gaan vinden.

Organiseer je dus een evenement, dan kan je via PleinBest deelnemers en hulp vinden. Heb je iets nodig, zoek je iets of wil je iets aanbieden, dan kan dat ook via PleinBest. We vullen aan, zijn niet noodzakelijk een vervanging voor een eigen kanaal. We zijn ook geen concurrent van bestaande initiatieven. We willen daar juist graag mee samenwerken.

Wie zijn wij

Wat kun je hier

Hoe doe je mee

Pleinregels