Hoe doe je mee?


Om dit buurtplatform nog leuker te maken ben jij, de bewoner en bezoeker, nodig.

Samen met andere bezoekers en bewoners vormen we tenslotte de netwerken, voeren we de gesprekken, delen we de informatie, nemen we de initiatieven en maken we anderen daar weer enthousiast voor. 

Dit initiatief moet gaan leven doordat jij als actieve bewoner, er wat mee gaat doen.

Wij, de buurtverbinders, een enthousiaste groep Beste bewoners die zorg dragen voor dit buurtplatform, plaatsen ook wel berichten, maar er is nog zoveel meer wat leeft onder de bewoners!

Samen maken we een leuke, afwisselende, informatieve online buurtplatform: PleinBest.nl

Voor bewoners en door bewoners!

Op PleinBest.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Alle informatie op dit buurtplatform is voor iedereen vrij in te zien. Maar misschien vind je het fijn om berichten te krijgen over wat er gebeurt in jouw buurt of wijk? Of wil je zelf iets plaatsen op de website? Of wil je ergens op reageren?

Misschien wil je ook wel een activiteit van je organisatie in de wijkagenda zetten of een advertentie op het prikbord? Dat kan allemaal, maar schrijf je dan eerst in om actief te kunnen deelnemen.

Dat gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’. Niet langer wachten dus!

Inschrijven
Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

We gebruiken het e-mailadres om je te kunnen informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt.

Om het wat leuker te maken en elkaar beter te leren kennen kun je nog laten weten, wat je fijn vindt aan je buurt, wat voor werk je doet of iets anders wat meer over jou vertelt. Om buurtbewoners onder elkaar een goed beeld te geven met wie ze contact hebben, vragen wij je om de gegevens naar waarheid in te vullen en een foto van je zelf te plaatsen.