Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Wat is dan die Maatschappelijke BeursvloerIk wil dat graag uitleggen met een voorbeeld.

U las mogelijk al dat toneelvereniging de Narrekap dit jaar vanwege het 200 jarig bestaan van Best een zestal avonden gaat optreden met een verhaal over de BATA.

Ze doen dat ook in de daadwerkelijke oude BATA fabriek.

Om dat te doen, zullen ze heel wat oplossingen moeten zoeken voor de uitdagingen die ze gaan tegenkomen. Denk aan stroom, toiletten, water, licht, het decor, de stoelen etc. Dat is allemaal niet in die nu lege fabriek aanwezig. Het moet er dus allemaal gaan komen en ondertussen moet het ook allemaal betaalbaar blijven.

Op de Beursvloer gaan ze dus andere aanwezigen om specifieke spullen of diensten vragen. We hopen dan ook dat er veel anderen zullen zijn die een deal met ze willen maken. Bedenk op uw beurt maar eens wat u eventueel als wederdienst zou willen krijgen of hebben.

Er mag van alles gevraagd worden, behalve geld. Dat is de uitdaging.

Op de beursvloer komen waarschijnlijk ook heel veel andere 200 jaar Best initiatieven die hulp en steun nodig gaan hebben! Kom dus ook en draag je steentje bij aan het succes van Beursvloer 2019 oftewel de: BeursPleinBest