PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Verslag Beursvloer 2019

  • 1 reactie


Verslag 5e Bestse maatschappelijke beursvloer
Je mag alles aan elkaar vragen, behalve geld.
Dat is in één zin de kern van de maatschappelijke beursvloer. Ondernemingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties proberen zonder geld onderling tot leuke deals te komen.
In de zaal van Quatre Bras waren 25 april zo'n 50 personen bijeen om een flink aantal mooie deals te maken.
Om een mooi voorbeeld te noemen... De Beursvloer organisatie wilde graag party poppers voor bij de opening en sluiting van de beurs hebben. We hebben het bedrijf Leroy's Sound & Light Systems gevraagd of ze ons die konden leveren en wat of ze er als tegenprestatie voor terug wilden hebben.
Nu, noem ons maar in je verslag van de bijeenkomst...
Waarmee ik mijn deel van de deal met www.lsls.nl afgelost heb.
Hierbij een foto van de poppers toen ze gebruikt werden.


Een aanwezige organisatie zou graag eens een grote aanhanger willen gebruiken, en Het Goed heeft er één beschikbaar. Ik weet dat de deal gemaakt is, ik heb nog niet gezien wat de tegendeal was.

Door de spreekstalmeester Martijn van Dijck (www.splaces.nl) was spontaan een tweetal boeken beschikbaar gesteld voor de in de ogen van de Peter van den Berg, accountant van HTB (www.htbaccountants.nl), meest betekenisvolle deal van de avond. Deze boeken zijn gewonnen door een driehoeksdeal, gesloten tussen mijn dochter Leandra Lassing (www.BeautybyLeandra.nl), Manon Thoonen-van Beers (www.pilatesstudiomanon.nl) en mijzelf, waarbij mijn bedrijf www.Beursbox.nl de zaal en faciliteiten beschikbaar stelt voor de te organiseren bijeenkomst.
Het zijn enkele van de in totaal 28 deals die gesloten zijn.
Uiteindelijk is er in totaal voor een tegenwaarde van 17.325 euro aan deals gesloten.

Volgend jaar komt er weer een Beursvloer in de zaal van Quatre Bras. We hopen dat jij er dan ook bij zult zijn.
Het is namelijk te leuk om te missen!
Namens de organisatie wil ik graag alle sponsors, vrijwilligers en deelnemers danken voor een fantastische avond. We gaan de afgesloten deals volgen en zullen er gedurende het jaar af en toe op terugkomen.

Tom Lassing
www.beursvloer.org

Deel dit bericht!

Reacties

willie pluijm
4 mei 2019

Was toch weer een geslaagde dag, ook voor onze Buurtvereniging de Leeuwerik met 3 deals succesvol. Complimenten voor de organisatie en deelnemers

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.