Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

PleinBest effectief gebruikenHet ligt er uiteraard aan wat je er mee wilt doen. Wil je zaken over Best lezen, dan kan dat prima zonder account. Wil je echter ook onze nieuwsbrief ontvangen, dan moet je even inschrijven.

Maak dan dus een persoonlijk account aan. Je moet daarvoor wel een adres in Best hebben. Ben je werkzaam in Best, maar woon je elders, dan mag je het adres van je werkgever wat ons betreft gebruiken.


Als je eenmaal ingeschreven bent, dan kan je ineens echt heel veel meer.

Misschien ben je actief als hobbyist, of ben je vrijwilliger bij een vereniging. Kijk eens of die vereniging al een groep op PleinBest heeft aangemaakt.


Voor enkele voorbeelden van groepen:

De atletiek vereniging: Zoek bij Groepen naar 'Atletiek'.

Mijn eigen bedrijf: Zoek bij groepen naar 'Beursbox'.

Ons PleinBest Beursvloer initiatief: Zoek bij groepen naar 'beursvloer'.


Het geeft je een idee van wat er allemaal mogelijk is. In feite kan je een mini website maken via PleinBest. Het mooie is, het is gratis en super makkelijk.


Wel moet je even opletten. Je kan de site en je groep bezoeken als bezoeker en je kan je groep 'beheren'. Als je iets wilt aanpassen, dan moet je uiteraard even via beheren je groep benaderen. De eerste keer zoek je even, daarna is het simpel.


Plaats je een bericht, dan kan je dat ook namens je groep doen. Je bericht komt, als het een openbaar bericht is, ook in onze nieuwsbrief.

(Je kan overigens ook besloten groepen maken. Dat kan makkelijk zijn bij onderlig overleg en om elkaar te bereiken.)


Probeer het allemaal maar eens uit!


PS: Heb je je al opgegeven voor de Beursvloer?  http://www.beursvloer.org