PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Maatschappelijke Beursvloer BestOp 25 april om 18:00 uur gaat voor de vijfde keer de Maatschappelijke Beursvloer in Best plaatsvinden. Een prachtige manier voor lokale ondernemers en organisaties om te laten zien dat ze lokaal en met elkaar maatschappelijk betrokken zijn.

Op de beursvloer mag iedereen alles aan elkaar vragen om te komen tot het uitwisselen van diensten en kennis, als je maar geen geld vraagt.

Zo vroeg de Alzheimer stichting recent om een laptop om presentaties over de herkenning van deze aandoening te kunnen geven. Heeft u een laptop beschikbaar voor ze, wat wilt u daar dan voor terug hebben? Misschien een presentatie over Alzheimer aan het personeel? Dit is een mooi voorbeeld van iets wat prima thuishoort op de Beursvloer.

Best bestaat dit jaar 200 jaar en er gaat veel rondom dat thema gebeuren. Veel van die initiatieven hebben middelen en handjes nodig. Als we samen gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen kan die Best 200 viering het begin van veel nieuwe initiatieven worden!

Ondernemers en maatschappelijke organisatie die interesse hebben om mee te doen aan de Beursvloer kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.beursvloer.org en laat zien dat je hart hebt voor de lokale samenleving!
PS: Heb je op dit moment geen idee over een te maken deal? Geen probleem. Kom gewoon naar de Beursvloer en kijk waar je uitkomt. Laat je gewoon eens verrassen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.