PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Lunchconcert op 21 oktober in de zaal van Quatre BrasHet concert wordt gehouden in het kader van de 75-jarige bevrijding van Best en Muzikaal Oktober in Best. Het wordt georganiseerd door Olga van der Pennen met de evenementencommissie van de PVGE. Cellist Dmitry Drobko en pianiste Liza Terentjeva spelen werken van Jules Massenet, Robert Schuman, Franz Schubert, Camille Saint-Saens, Betty Terens en George Gershwin.

 De cellist Dmitry Drobko (1992 Riga, Letland) won muziekfestivals en concoursen in heel Europa, speelde in de Glocke Concerthal van Bremen en levert muzikale bijdragen aan uitvoeringen in o.a. het Bolshoi drama theater van Sint-Petersburg. 

 De pianiste, concertmeester en componiste Liza Terentjeva (1994 Riga, Letland) won internationale wedstrijden en festivals en speelt klassiek repertoire als soliste in ensembles in Letland en Rusland. Als professionele jazzpianiste treedt zij op onder haar artiestennaam Betty Terens.

 De kaartverkoop is vanaf 12 augustus 2019 in Cultuurspoor. De prijs van een kaartje bedraagt € 16,00 inclusief koffie/ thee en lunch. Koop zo snel mogelijk uw kaartjes, want er is maar een beperkte capaciteit.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.