PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Kom naar de Duurzame Huizen Route op 9 november


  • Nieuws
  • Gedeeld in SNS

  • Denkt u wel eens aan zonnepanelen, isolatie of dubbel glas voor uw huis? Kom dan naar onze gratis Informatieochtend tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 9 november. Dan hoort u in een paar uurtjes hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken. 

Wat is de Nationale Duurzame Huizen Route?
Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om anderen te laten zien hoe ze het energiezuiniger hebben gemaakt. U hoort ervaringen uit de eerste hand en u krijgt alle tijd om vragen te stellen.

Wat kunt u van ons verwachten?
We verwelkomen u in de winkel en vertellen u graag alles over het verduurzamen van uw huis. En welke financiƫle mogelijkheden u hebt. Denk aan subsidie, een energiebespaarlening of een duurzame hypotheek. Ook geven we u energiebesparingstips die u direct thuis kunt toepassen.

Voordat we samen met u een kijkje nemen bij een verduurzaamd huis trakteren we u eerst op een smakelijke en duurzame lunch.

Waar en wanneer?

Zaterdag 9 november van 9.15 tot 14.00 uur, SNS Winkel Best, Boterhoek 104

Schrijf u snel in, want vol = vol
We verwachten een hoge opkomst, net als vorig jaar. Reserveer dus snel een plekje. Dat doet u door uiterlijk 2 november een e-mail te sturen naar . Zet er uw naam in en met hoeveel u komt. Of loop bij ons binnen in de winkel. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Tot ziens op zaterdag 9 november!

 SNS Winkel Best, Boterhoek 104
  
 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.