PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis bloedsuiker meten bij BestwijzerIeder jaar in de week van de diabetes kunt u bij Bestwijzer uw bloedsuiker laten meten. Dit jaar is dat op donderdag 14 november. U kunt dan gratis uw bloedsuiker laten controleren. Een goed suikergehalte in uw bloed is belangrijk voor uw gezondheid. Teveel suikers in het bloed zorgen ervoor dat het lichaam niet goed kan werken. 

Gediplomeerde medewerkers verzorgen de meting. Dit doen ze met een eenvoudige vingerprik. U krijg direct de uitslag. Zo weet u meteen of uw bloedsuikergehalte op het juiste peil is. Is dit onverhoopt niet het geval dan informeren zij u over de te nemen stappen. 

 Tot 19:00 uur open

Om iedereen de gelegenheid te geven om langs te komen, zijn er twee momenten gepland. U kunt terecht in de ochtend van 09.00 – 12.00 uur en in de middag tussen 13.00 en 19.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken of nuchter te zijn.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.