Over Yvonne

Buurt pluspunten
Ik woon sinds 1986 in de wijk de Salderes, heerlijk rustig wonen en toch dichtbij de levendigheid van het Centrum. In de zomeravonden heerlijk genieten van de muziek vanuit mijn tuin. De geluiden van de Kermis, intocht Sinterklaas en de Carnavalsoptocht. Zo voel ik mij heel erg verbonden met het Centrum en kan ik er snel heen toe gaan. Vanaf 1974 als teener, vaak al op stap geweest in Best. Nooit verwacht dat ik er ook zou gaan wonen. Doordat mijn man bij een klein bedrijfje in Best ging werken, zijn wij vanuit Eindhoven werk naar Best verhuisd.
Vrije tijd
Sociaal betrokken met alles en iedereen in Best, daarom.ook buurtverbinder van PleinBest. Bestuurslid en meefietsen van de scootmobielclub "Best on Wheels", Zapper in groepsverband afvalprikken rondom de Mac Donalds. Fietsen met de fietsclub "Dn Durtrappers". De dag dagelijks sportief beginnen met Yoga, en groepslessen in de sportschool in Oirschot, lid van de PVGE. En ik ga graag naar onze Bioscoop.
Meer informatie
Getrouwt en moeder van vier meiden. De oudste tweeling zijn geboren op 3-3-1986 en de jongste tweeling zijn geboren op 17-5-1993. Ze zijn allebei 1 eiig, wat het heel bijzonder maakt. De meiden zijn jaren lid geweest van de Gymvereniging Best. Inmiddels ben ik Oma van onze oudste dochter, haar dochter is geboren op 25-2-2015.

Betrokken bij

Berichten van Yvonne