PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Coco Chiara Spierings

Geboren en getogen Bestenaar, 24 jaar, actief als correspondent Best e.o. voor het ED, als freelance online marketeer, en als (online) ondernemer op gebied van coaching.

Over Coco Chiara

Buurt pluspunten
Dichtbij het centrum, veel activiteiten, dichtbij de supermarkt, dichtbij station, dichtbij natuurgebied.
Werk
Ik werk als freelance tekstschrijver en online marketeer op gebied van online (Employer) Branding, waarbij ik ondernemers en kleine bedrijven help met hun online strategie en social media. Daarnaast ben ik ondernemer en eigenaar van bedrijf Queen of Routine, waarbij ik andere help met het consistent werken aan doelen op gebied van gezonde leefstijl en persoonlijke groei.
Vrije tijd
Ik ben zeer actief, houd van sport: hardlopen, fietsen, Calisthenics, krachtsport, wandelen, dansen, etc. Daarnaast ben ik graag buiten, ga ik graag op reis en houd ik ontzettend van muziek, lezen en het volgen van cursussen/trainingen en bezoeken van events voor mijn persoonlijke groei.

Pagina's

Berichten van Coco Chiara

Coco Chiara heeft nog niets gedeeld.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.