PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Waar zijn die maatschappelijk betrokken ondernemers?

  • 1 reactie


Op 24 maart is er om 16:00 uur in QB de maatschappelijke Beursvloer alwaar maatschappelijke initiatieven, actieve burgers, de gemeente en maatschappelijk betrokken ondernemers elkaar vinden.
De bedoeling is om er te kijken naar hoe wel in 2020 iets voor elkaar gaan betekenen.
Gewoon, omdat het kan.
Creatief zijn in het maken van deals. Zonder geld!
De deal mag en kan over van alles gaan. Kom daarom naar de Beursvloer met een open mind en laat het gewoon gebeuren.
Zo wil ik zelf kijken of er animo is om bij de beoogde uitkijktoren in De Vleut iets te ontwikkelen. Die toren komt er nog niet vanwege een huidige geldtekort. Wat kunnen wij vanuit Best doen om zo'n toren toch veel interessanter te maken, zodat deze er ondanks de hogere kosten alsnog kan komen?
Mijn idee daarover is dat er dan vlak bij de toren interessante dingen ontwikkeld moeten worden. Dingen die je graag vanaf boven wilt gaan bekijken.
Een ander zoekt input voor een nieuw magazine dat uitgegeven wordt. Software, opmaak, plaatjesbewerking, het moet nog allemaal geleerd worden. Welke ondernemer kan en wil hier iets in betekenen en wat wil je er voor terug hebben?

Kijk op http://www.beursvloer.org

Deel dit bericht!

Reacties

Jos van Spelde
6 maart 2020

Ik ga deelnemen als vrijwilliger en ondernemer.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.