Wijkteam


In Wilhelminadorp en Kantonnier is een wijkteam actief. Zij zijn hét aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en organisaties in deze wijken. Zij zijn zichtbaar in de wijk en u kunt voor allerlei vragen bij ze terecht. De mensen in het wijkteam werken nauw samen. Hierdoor kunnen ze sneller handelen als er iets speelt. 

Het team zet zich in op alle fronten. De medewerkers van Beheer zorgen voor het groen in de omgeving en voor onderhoud aan het wegmeubilair. De jongerenwerker begeleidt de jeugd. De buurtcoach draagt bij aan de leefbaarheid. De wijkagent en wijkboa werken intensief samen aan verbetering van veiligheid en leefbaarheid in de buurt. Samen maken we Wilhelminadorp en Kantonnier nog mooier.

Heb je een vraag voor het wijkteam? Zij helpen u dan graag! Neem dan contact op met of zie je ze lopen in de wijk, spreek ze gerust aan!

Samen werken aan een veilige, leefbare en gezonde wijk. Waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Het wijkteam staat voor je klaar!

Maak hieronder kennis met ons wijkteam:

Aballah Helal - wijkcoördinatorAniek van den Heuvel BOAMarcel Bakker schuldhulpverlenerMiranda Vugts - van Dooren wijkagent

Abdallah Helal
wijkcoördinator


Aniek van
den Heuvel
BOA
Marcel Bakker
schuldhulpverlener
Miranda Vugts -
van Dooren
wijkagent
Nicolai van der Heijden Medewerker groen- en grijsbeheerÖmer Yildiz jongerenwerker 
Nicolai van der Heijden
Medewerker groen- en grijsbeheer
Ömer Yildiz
jongerenwerker
Lisa van Bommel
buurtcoach