MeedoenBest in Dialoog zet zich in om de dialoog meer bekendheid te geven en mensen op een actieve manier bij elkaar te brengen om met elkaar in dialoog te gaan.

Jaarlijks organiseert een groepje mensen in Best de Dag van de Dialoog, in navolging van Nederland in dialoog die daar in 2001 mee begonnen is.

Meedoen aan de dag van de dialoog in Best?

Wij nodigen iedereen in Best uit om mee te doen. Jong en oud, welke nationaliteit, welke culturele achtergrond of welke huidskleur dan ook: Je bent WELKOM. Zo divers als de verschillende deelnemers zullen zijn, zo divers zullen ook de dialooggesprekken zijn. Net zo divers zijn ook de beweegredenen om in Best aan de Dag van de Dialoog deel te nemen. Enkele beweegredenen om je aan te melden en deel te nemen:

  • Verwen jezelf en trakteer jezelf op een mooi gesprek met onbekenden. Op veel verschillende mooie plekken in Best staat een tafel klaar.
  • Een onverwachte of onvergetelijke ontmoeting, een inspirerend verhaal, troost, een goed idee …  Dat alles kan het resultaat zijn van deelname aan Best in Dialoog.
  • Praat je graag en durf je te luisteren? Houd je van goede gesprekken en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Meld je dan aan als Deelnemer.
  • Geloof je dat ontmoetingen kunnen leiden naar magische momenten? Wil je anderen inspireren of ben je zelf toe aan inspiratie? Meld je dan aan als Deelnemer.


Meedoen als deelnemer?
Hier meer info voor deelnemers

Meedoen als tafelaanbieder?
Hier meer info voor tafelaanbieders 

Meedoen als gespreksbegeleider? Ook dat is mogelijk.
Hier meer info voor gespreksbegeleiders