1

Fase 0: Meer informatie over aardgasvrij

t/m 14 maart 2021

Binnenkort op deze pagina: meepraten over aardgasvrij! Klik op de button 'Blijf op de hoogte' en ontvang actuele informatie.

In deze eerste fase geven we u informatie over aardgasvrij. Waarom is dit onderwerp actueel? 

Zo leest u per wanneer we geen aardgas meer kunnen gebruiken en wat dat voor u betekent. Ook vertellen we u waarmee de gemeente op dit moment bezig is. 

We zijn benieuwd naar uw ideeën, vragen en zorgen. Daarom starten we binnenkort met een participatietraject. Daarin vragen u om met ons mee te denken en te praten, uw vragen te stellen en ideeën te geven. Dit kan op deze Praat mee-pagina, maar ook op andere manieren. 

Zo organiseren we een webinar, straatgesprekken en plaatsen we regelmatig berichten op PleinBest, in Groeiend Best en op de social mediakanalen van de gemeente. Houd deze media dus in de gaten. 

Focusgroep

Wilt u intensiever meedoen met dit onderwerp? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor de focusgroep Aardgasvrij van de gemeente. Deze groep bespreekt de opgehaalde input van het participatietraject, denkt mee over het (participatie)traject en over het plan. Aanmelden kan via deze pagina.