Inloopavond inzage Transitievisie Warmte

Aardgasvrij

Details

Maandag 25 oktober 2021 van 18:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Dorpsplein 2, Best

De afgelopen maanden hebben we, met behulp van uw inbreng, gewerkt aan de Transitievisie Warmte. Deze ligt nu ter inzage. We horen graag wat u van de visie vindt. Daarom organiseren we op maandag 25 oktober een open inloopavond tussen 18.00 en 21.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis. U kunt op elk moment binnenlopen en weggaan. Om de drukte in te schatten vragen we u wel om u aan te melden.

Meldt u hier aan voor de inloopavond op 25 oktober (tussen 18:00 en 21:00).

Inhoud visie

Wat is die visie ook alweer? In 2050 verwarmen wij onze woningen niet meer met aardgas, maar met een duurzame warmte. Hoe we dit gaan bereiken in Best, staat beschreven in de Transitievisie Warmte. 

Informatie en reactie

Samen met Best Duurzaam organiseert de gemeente 25 oktober een inloopmoment in de Burgerzaal. We zijn er voor iedereen tussen 18.00 en 21.00 uur. Hier kunt u de conceptversie van de Transitievisie Warmte inzien en leggen we uit wat erin staat. U kunt hier ook uw reactie op het plan achterlaten. De reacties verwerken we in de definitieve versie van de Transitievisie Warmte.

Geen tijd om te komen? U kunt uw reactie ook sturen naar  

Document Transitievisie Warmte: online & offline

U vindt hier het document: Conceptversie transitievisie warmte.pdf

Er is ook een geprint exemplaar dat u kunt inzien bij de balie op het gemeentehuis.

Over de organisator

Aardgasvrij
Heel Nederland moet in 2050 van het aardgas af zijn. Dat is nogal wat! Op een andere manier onze huizen verwarmen en anders koken: daarop...... Lees meer