Details

Dinsdag 23 maart 2021 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen

Wil je een ander ontmoeten in een dialoog? Dan is dit je kans. Het centrale thema is: "Elkaar zien"

Door de huidige situatie ontmoet je minder mensen. Het is moeilijker om echt in contact met elkaar te komen. Hoe ga jij hier mee om? Wat zijn jouw ervaringen, dromen en wensen?

In de dialoog ga je hierover met elkaar in gesprek in een groep van 4 tot 6 mensen onder begeleiding van een ervaren gespreksbegeleider en volgens de methode van Nederland in Dialoog. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat je vrij je ervaringen kan delen, hier de tijd voor krijgt en je ook ongestoord naar de ander kan luisteren.

Geef jezelf op als deelnemer. Je hebt geen dialoog ervaring nodig. Je zult merken dat het veel voor je zal betekenen. 

Het is, vooralsnog, een online bijeenkomst via Zoom. Mocht de situatie het toelaten, dan kunnen we elkaar misschien ook in het "echt" ontmoeten.

Deelnemen? Stuur een e-mail naar:

Geef je naam door en je ontvangt een e-mail terug met de link voor online deelname.

Enkele jaren geleden ontving ik een uitnodiging om aan een dialoog deel te nemen. Ik wist niet wat het was en ook niet wat ik kon verwachten. Ik ben blij dat ik deelgenomen heb. Het heeft mij veel inzicht en ervaring opgeleverd. Leuk als ik dat met jou kan delen.

Tot 23 maart. Jos van Spelde


Over de organisator

Best in Dialoog
Elkaar ontmoeten in een gesprek. Wie ben jij en wat is jouw verhaal. Je luistert naar de ander en de ander luistert naar jou. Geen (voor)...... Lees meer