Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Onderneming

Reclamebureaus 4
Sortering: laatst actief
RELAXmassagesbest van Yvonne Hobbelen-Amels
Onderneming, Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures, visagie en image consulting
Prunus 36, Best
RELAXmassagesbest van Yvonne Hobbelen-Amels Of je nu wel of geen klachten hebt, de effecten van een massage zijn sensationeel. Een massage brengt je lichaam en geest in totale ontspanning en in balans. Veel van je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Massage is zeer effectief tegen stress. Het leven vraagt soms (te) veel van je. RELAXmassagesbest is een praktijk aan huis. De massagekamer is extra verwarmd en in de winter ligt er een elektrische deken op de massagetafel. Het is belangrijk om je lichaam en geest regelmatig tot rust te brengen om optimaal te kunnen (blijven) presteren. Je lichaam laat je weten wanneer de belasting te hoog is. Een massage helpt echt! Voor € 25,00 heb je al een massage van 45 minuten, daarna is je rug, nek en schouders weer helemaal soepel. Een massage is de beste investering die je voor jezelf kunt doen. Als jij goed in je vel zit en je lichaam functioneert goed dan kan je bergen verzetten. Geen stressklachten meer en geen pijn meer door continue spierspanning. Een massage helpt je aan een goede concentratie bovendien krijg je er ook nog eens goede zin van. In mijn massagepraktijk bied ik professionele massages aan. Door een goede massage ben je bewust van je lijf en maak je je hoofd helemaal leeg. Door een massage verdwijnen niet alleen fysieke klachten maar ook mentale klachten. Ik wil dat jij mijn praktijk verlaat met het gevoel een minivakantie te hebben gehad! Het is ook mogelijk om een Indiase HoofdMassage of een Stoelmassage te boeken. Deze massages kan ik geven terwijl jij je kleding aanhoudt. Ik ontmoet je graag in mijn massagepraktijk. RELAXte groet, Yvonne Hobbelen-Amels RELAXmassagesbest Sinds 2008 een begrip in Best www.relaxmassagesbest.nl Prunus 36, 5682 Best (Salderes) Geopend op werkdagen overdag en ’s avonds. Maak direct online een afspraak via de website www.relaxmassagebest.nl en ervaar het zelf.
Els Uitvaartzorg
Onderneming, Uitvaartverzorging, crematoria, mortuaria en begraafplaatsen
Postelstraat 14, Oost West en Middelbeers
Wij verzorgen crematies en begrafenissen, kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Of het nu een grote of kleine uitvaart is, een traditionele of eigentijdse, de uitvaart wordt te allen tijde tot in de puntjes verzorgd. Els Uitvaartzorg staat voor transparantie. Wij zijn open in onze werkwijze en helder in de kosten die gemaakt worden bij een uitvaart. ​Voor de begeleiding en organisatie van het afscheid, betaalt u ons een fee. Op basis van onze ervaring schatten wij dit in op het moment dat we met u het afscheid bespreken. Alle andere diensten en producten berekenen we één op één aan u door. Zonder opslag, tegen inkoopprijs. Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u van ons een kostenbegroting. Alle kosten die betrekking hebben op de uitvaart staan daarin vermeld. Als nabestaande bent u direct in de gelegenheid, daar waar gewenst, bij te sturen. U komt niet voor verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindafrekening. Integendeel, doordat we gezamenlijk bewust kijken naar de kosten, kunnen vaak besparingen worden gerealiseerd. Hierdoor kan de eindafrekening zelfs lager uitvallen dan de kostenbegroting. Bij Els Uitvaartzorg worden bij de eindafrekening alle inkoopnota’s overhandigd, waarmee wij u aantonen volledig transparant te werken en geen opslagen te berekenen. Onafhankelijk advies: Mensen in rouw zijn kwetsbaar. Wij staan náást u in dit lastige proces. Wij hebben geen financieel belang in de keuzes die u maakt. Derhalve kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren. Els Uitvaartzorg ontvangt dan ook géén provisie op de producten of diensten die u kiest. Ons enige belang is dat ú de juiste keuzes maakt. Wij geven onafhankelijk advies, zijn bewust niet in het bezit van een rouwcentrum, eigen wagenpark of iets van dien aard en hebben géén afspraken met verzekeraars. Wij verbinden ons slechts aan u en uw wensen. Enkele weken na de uitvaart overhandigen wij u de definitieve factuur: één verzamelfactuur met de kopieën van de facturen van derden bijgevoegd. U kunt ons ook vrijblijvend benaderen voor een laatste wensen gesprek en een uitvaartverzekering is niet nodig, wij zijn u graag van dienst.
Overig 11
Sortering: laatst actief
Evenementen 3
Sortering: laatst actief
Training/coaching 8
Sortering: laatst actief
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.