PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Zwemfestijn

  • 1 reactie

24 augustus 2019 PleinBest zwemfestijn

Kom zaterdag 24 augustus vanaf 10:00 uur gratis zwemmen in zwembad de Dolfijn! Het festijn duurt tot 12:00 uur. Daarna mag je blijven zwemmen.

Je kan vanaf 10:00 uur zwemmen en er zijn ludieke (water)spelletjes te doen waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Er is een loterij voor de aanwezige ouders met ook daar geweldige prijzen. Verder in de ochtend GRATIS koffie, thee en ranja voor groot en klein.Vooraf opgeven is niet nodig. De activiteiten zijn voor iedereen van 6 tot 60+.

E.e.a. is mogelijk gemaakt door giften van enkele Bestse ondernemers, de medewerkers van zwembad de Dolfijn en de vrijwilligers van Pleinbest.nl.

Zwembad De Dolfijn

Tijdstip

10:00 tot 12:00

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op, op PleinBest.nl. PleinBest.nl is een vrijwillig initiatief ter verbetering van leefbaarheid in Best. PleinBest.nl wil Ontmoeten, Vinden en Verbinden stimuleren.Deel dit bericht!

Reacties

Jos van Spelde
24 augustus 2019

Ik heb er zin in. Prachtig weer vandaag.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.