Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Scootmobielclub "Best On Wheels"
4 januari 2019

Winterreünie voor leden van de Scootmobielclub "Best on Wheels"

Beste leden van "Best on Wheels",

Laat ik mogen beginnen met u allemaal alle goeds voor 2019 toe te wensen, in een zo goed mogelijke gezondheid en veel gezelligheid om u heen. Aan die gezelligheid hopen wij ook weer ons steentje bij te dragen met mooie tochten rondom Best. We trappen het jaar zoals gebruikelijk af met een algemene ledenvergadering / gezellige middag op vrijdag 25 januari in Prinsenhof.

Tijdens de vergadering kijken we terug op 2018 en kunt u meepraten over onze plannen voor 2019. Daarna is het tijd voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Vast onderdeel van de middag is altijd onze loterij waarbij u veel mooie prijzen kunt verdienen. Ik licht alvast een tipje van de sluier op: een medelid blijkt over een (tot voor kort bij ons onbekend) creatief talent te beschikken en heeft speciaal voor de loterij een paar schitterende kunstwerkjes vervaardigd!

De lotjes kosten €0,50 per stuk. Als u er 10 koopt, krijgt u er 2 gratis bij. En als u de bijgevoegde enquête invult (dankzij uw reacties kunnen we nog beter op 2018 terugkijken), krijgt u er nog eens 2 extra. Kortom, voor €5,- hebt u 14 kansen om in de prijzen te vallen!

U zult merken dat we in het enquêteformulier ook enkele vragen stellen over het thema ‘veiligheid’. Ook afgelopen jaar hebben we helaas weer valpartijen meegemaakt of zijn er situaties geweest die onveilig waren. We willen ook graag van ú horen hoe we de veiligheid tijdens onze tochten kunnen verbeteren.

We hebben op 25 januari 2 speciale gasten in ons midden: om te beginnen onze burgemeester, de heer Hans Ubachs. We zijn blij met zijn belangstelling voor onze scootmobielclub. Verder komt de heer Patrick Schmidt van "Zorgwinkel ZHON" die afgelopen jaar regelmatig gestrande scootmobilisten naar huis heeft gebracht.

We hopen u op 25 januari om 14.00 uur met velen te mogen begroeten! Vergeet u dan ook niet aan te melden.

Met vriendelijke groet, Namens het bestuur van "Best on Wheels".