PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Wat is de rol van de huisarts bij dementie?

 B.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )

Wat is de rol van de huisarts bij dementie?

Woensdagavond 22 mei 2019 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 22 mei 2019 is er in ons Alzheimer Café B.O.S.( Best, Oirschot, Son en Breugel ) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “  De huisarts en dementie “. Mensen die zich zorgen maken over hun geheugen, gaan meestal eerst naar de huisarts. Die huisarts heeft vervolgens een centrale rol in het doorverwijzen en regelen van hulp als er meer aan de hand lijkt te zijn dan “normale” vergeetachtigheid. Wat is dan de rol van de huisarts in dit proces? Het kan ook voorkomen dat iemand zelf tegen de huisarts zegt dat de problemen wel meevallen, terwijl de familie dit anders ervaart. Hoe zorg je er dan als partner of zoon/dochter voor dat je ook gehoord wordt? Over dit onderwerp gaat het Alzheimer Café B.O.S. in gesprek met huisarts Dr. Van Bogaerde uit Son.

 Het Alzheimer Café B.O.S., Zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot,  is gratis toegankelijk en bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en ( gratis ) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie.

Voor inlichtingen: Jan Verbeek (  0641546859 ) . Zie voor meer informatie over alle Alzheimer Cafés in de regio  de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.