Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Gemeente Best
12 maart 2019

Vragenuurtje verbreding A58 Best

De geplande verbreding van de A58 tussen Eindhoven en Tilburg heeft veel gevolgen voor de omgeving. Zo moeten viaducten over de A58 worden verhoogd en verbreed en worden toe- en afritten van en naar de snelweg aangepast. Om de verbreding mogelijk te maken vinden ook werkzaamheden plaats aan de A2 ten zuiden van het Wilhelminakanaal (richting knooppunt Ekkersweijer en Batadorp).

De aanpassing van de A58 levert veel vragen op bij omwonenden van de snelweg. Zowel vragen over de verbreding van de A58 als vragen over de lokale verkeerssituatie.

Vragenuurtje

Graag stellen wij  jou in de gelegenheid om deze vragen te stellen. Daarom organiseert Rijkswaterstaat samen met de gemeente Best een vragenuur in het gemeentehuis van Best. Dit vragenuur vindt plaats op maandag 25 maart tussen 17.00-19.00 uur. Tijdens dit inloopmoment kun je de ontwerptekening bekijken en jouw vragen stellen over de verbreding van de A58. Omgevingsadviseurs van Rijkswaterstaat en een beleidsmedewerker van de gemeente Best staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Digitaal platform

Bent je niet in de gelegenheid om naar dit vragenuurtje te komen, maar heb je wel een vraag of opmerking? Alle belangstellenden en omwonenden van de wegverbreding A58 kunnen ook hun vragen en/of reacties plaatsen op de kaart van het digitale platform InnovA58 (www.InnovA58.nl/denkmee). Of stuur mail naar: innova58@rws.nl.

Geluidsmaatregelen

Rijkswaterstaat organiseert in april twee informatiebijeenkomsten over de wegverbreding van de A58 tussen Eindhoven en Tilburg en de daarvoor benodigde geluidsmaatregelen. Hierover informeren wij je via deze gemeentepagina, de lokale media en de website www.innova58.nl