Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders PleinBest
5 november 2018

Sociale Kaart (2)

Zoals ik al schreef, heb ik maandagochtend het overleg over de Sociale Kaart bijgewoond. Sociale Kaart is een hopeloze naam die niemand buiten de sector ook maar iets zegt.

We hebben er daarom een nieuwe naam voor verzonnen en ik wil graag weten wat u er van vindt:

"Zorg en Diensten plein"

Het wordt onderdeel van de PleinBest website en bestaat uit marktpartijen die zich in onze woonplaats Best bezighouden rondom zorg en diensten. Denk aan welzijnsinstellingen, thuiszorg, wonen en woonomgeving, gezondheid en zorg, opgroeien en opvoeden etc.

Met de naam, die overigens nog niet vaststaat, maar nu wel als werknaam gebruikt zal worden, hopen we dat het een vlag is die de lading beter zal dekken.

Het is de bedoeling dat we half februari 2019 alle 300+ organisaties die nu in Best actief zijn op PleinBest hebben staan. We gaan voor deze organisaties op 21 februari 2019 een bijeenkomst houden waar we ze laten zien hoe ze deze PleinBest positie voor zich kunnen laten werken. De bedoeling is namelijk dat deze organisaties veel makkelijker door de Bestse bevolking gevonden gaan worden.

Daarbij zijn we geen vergelijkingssite. We hangen er dus geen waarderingscijfer aan vast. Wel kunnen organisaties zichzelf via PleinBest professioneel presenteren. Dat moeten ze echter wel zelf vorm geven. Daarover gaan we ze op 21 februari inlichten.

Is "Zorg en Diensten plein" een duidelijke naam, of weet u een betere naam?
3 stemmen Verlopen
Deel dit bericht!

Reacties

Peter de Leeuw
6 november 2018

Ik weet een betere naam en zal die even doorgeven

zorg en diensten overzicht (of dit beter is weet ik niet maar voor mij wel duidelijker. Ik zoek nl een overzicht en geen plein)