PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Pluktuin Kadans komt in volle bloei
Zaterdag 9 april jl is de nieuwe Pluktuin bij buurthuis Kadans weer mooier gemaakt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Naast de fruitbomen en fruitstruiken zijn er nu ook groentes, kruiden en bloemen gezaaid. Maar ook is er aan de insecten gedacht en zijn er diverse insectenhotels, vogelkastjes en egelhotels gerealiseerd. Het wachten is nu even dat alles in volle bloei komt zodat er later in het jaar geplukt kan worden door iedereen die van gezond fruit en onbespoten groentes en kruiden houdt.

In juni zal de tuin officieel geopend gaan worden maar de Pluktuin en bokkentuin,  met drie nieuwe bewoners en terras, is nu al voor iedereen vrij toegankelijk zonder verplichtingen. Kom gerust eens kijken en pik een terrasje mee!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met opbouwwerker Peter de Leeuw van WBO, telefoon 0499-745806 of via mail, .


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.