Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuw in Best: Taalhuis

Nieuw  in Best: Taalhuis

 Vrijdag 1 november is Taalhuis Best geopend.  Voor de officiĆ«le openingshandeling werd door middel van een theatervoorstelling aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Wethouder Wilma van der Rijt verrichtte de openingshandeling .

 Taalhuis Best is een herkenbare plek in CultuurSpoor waar iedereen terecht kan voor hulp en ondersteuning op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Het taalhuis bevat onder andere lees-en oefenmaterialen. Met behulp van een taalmaatje kan men hiermee actief aan de slag gaan. Daarnaast organiseert het Taalhuis activiteiten en cursussen en verwijzen we, indien gewenst en waar nodig, door naar een taalschool.

Binnen het Taalhuis werken verschillende lokale organisaties samen. Zij leveren  elk vanuit hun eigen expertise een bijdrage bij de ondersteuning van laaggeletterden. Het gaat om de volgende  organisaties: Cultuurspoor Best, Gemeente Best, SeniorWeb Best, Ster College, Stichting Lezen & Schrijven, Stichting SamenspraakBest en Welzijn Best. 

Meer weten? Kijk op www. taalhuisbest.nl of bel 06-23655409. Je vindt  Taalhuis Best Cultuurspoor Best. Op maandag van 18.00-19.00uur en donderdag van 14.00-16.00 uur staat de coƶrdinator, Ans van Kuik voor je klaar. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.