PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Klompenrun en zo

Op 14 september is er in de middag het nodige te doen in De Vleut.

Zo gaan we om 13:00 uur het nieuwe populierenbos openen. Verzamelen op de parkeerplaats van de nieuw te bouwen Groene Poort en dan wordt er onder begeleiding naar het nieuwe bos gewandeld.

Uiterlijk 14:30 uur is iedereen terug bij de parkeerplaats alwaar dan een lokale markt zal plaatsvinden met bier en wijnproeverij en kraampjes van lokale ondernemers en ambachten. Ook zal er de klompenrun gaan plaatsvinden. Er zullen ook cursisten van de recente klompencursus aanwezig zijn en we proberen een stoommachine die klompen maakt aanwezig te hebben.

Er is de officiƫle klompenrun waarvoor we 50 unieke A2 klompen beschikbaar hebben. Deelnemers betalen 10 euro om mee te rennen en de unieke A2 klompen mag je daarna houden! Wil je de unieke klompen hebben, meldt je dan zo snel mogelijk aan en geef daarbij je schoenmaat door. (Je kan ook klompen komen passen bij de Vleutse Hoeve, maar alleen na telefonische afspraak.)

Aanmelden voor de klompenrun via ln.gnissal@mot

Hou er rekening mee, we hebben maar 50 paar klompen tegen een vriendenprijs beschikbaar. Daarna kosten de klompen 28,50 per paar! (Zolang de voorraad strekt)

Na de officiƫle run, die overigens hooguit 1000 meter is, kan er ook apart gestart worden door bijvoorbeeld vriendengroepen, elftallen etc. Let wel, het is wel de bedoeling dat je op klompen gaat rennen! Klompen zijn via Vleutse Hoeve te koop. De losse runs zijn gratis, maar... Je krijgt dan geen A2 klompen! Je moet daarvoor je eigen klompen meenemen.

Wil je de A2 klompen 'gewoon' kopen, dan kan dat tegen de winkelprijs bij de Vleutse Hoeve, zolang de voorraad strekt.

Wil je op de markt staan? Mail even naar ln.gnissal@mot

We zoeken nog een muziekgroep die onversterkte muziek ten gehore wil brengen.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.