PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Klompenrun 14 september 2019

Wie is de snelste Klompengatter op klompen? We gaan het 14 september zien. Rondom de klompenrun zal er meer activiteit in De Vleut plaatsvinden. Zo is er een kleine markt met lokale onderemers en/of belangengroepen en ook zal er die middag een populierenbos geopend worden.

Aan de hand van de inschrijvers zal bepaald worden of er één of meerdere klompenrun starts gaan plaatsvinden. Er zijn verschillende categorieën mogelijk. Ook kan je als team of vriendenclub apart starten. De afstand die af te leggen is, is 500 of 1000 meter. Dat moet dus wel te doen zijn.

Je moet de afstand op volledig houten klompen afleggen. Het liefst zelfs op A2 klompen. Wat zijn dat? Het zijn klompen die we speciaal hebben laten maken van de recent gevelde populieren langs de A2.

Unieke klompen dus. De eerste 50 paar klompen kunnen we aanbieden voor slechts 10 euro per paar. Daarna kost zo'n uniek setje klompen de reguliere winkelprijs van 28,50. Ze zijn beperkt beschikbaar.

Mail naar als je de A2 klompen wilt bestellen. (Max. 1 paar per persoon)

Heb je eigen klompen, dan is de klompenrun gratis.

Het ziet er zaterdag 14 september als volgt uit:

13:00 uur opening Populierenweide (verzamelen parkeerterrein en dan als groep wandelen naar de weide) (Parkeerterrein Koppelstraat, te bereiken via de Ringweg richting Sint Oedenrode)

Rondom de Populierenweide zal ook de jeugdraad een bankje schenken en zal er nog meer aan activiteiten plaatsvinden.

We verwachten dat ergens rond 14:30 uur iedereen terug is op de parkeerplaats. Daar is om 14:00 uur de lokale ambachts/sociale markt van start gegaan.

Om 15:00 uur eerste start Klompenrun.

Mogelijk dat er meerdere starts plaatsvinden, maar eventueel kan ook besloten worden in één keer alles te starten.

Keuze tussen 500 meter en 1000 meter. (in overleg met deelnemers)

De markt zal om 17:00 uur stoppen.

Zegt het voort en kom zelf ook!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.