PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Isolatiepost Coronavirus Huisartsen Best

  • 1 reactie

Isolatiepost Coronavirus Huisartsen Best start woensdag 18 maart in Sporthal Naestenbest 

Voor mensen met koorts en/ of luchtwegklachten en mensen met andere klachten maar die daarnaast ook hoesten, grieperig zijn of koorts hebben en die beoordeeld moeten worden door een huisarts, is een speciale zg. isolatiepost ingericht in sporthal Naestenbest. Deze extra maatregel is nodig om het besmettingsrisico voor andere patiënten en zorgpersoneel tot een minimum te beperken. In de sporthal zullen voorlopig ieder dag, met uitzondering van het weekend, 2 plaatselijke huisartsen met praktijkondersteuner of assistente aanwezig zijn om de patiënten te beoordelen en indien nodig door te sturen. De huisartsen en hun ondersteunend  personeel zullen de patiënten ontvangen in beschermende kleding. Patiënten kunnen naar binnen bij de achteringang  van de sporthal aan de Jacob van Wassenaerstraat bij parkeerplaats van de Wilhelmina Boys. Neem vooral niet de hoofdingang. Dit om het aanwezige personeel van de sporthal en overige bezoekers al zonder klachten te beschermen. 

 

Mensen met klachten dienen eerst telefonisch contact op te nemen met de eigen huisartspraktijk. De assistente van uw huisarts is bevoegd om te beoordelen of volstaan kan worden met een advies of dat een afspraak nodig is. Een afspraak maakt zij vervolgens voor u voor dit spreekuur in de sporthal. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om op eigen gelegenheid naar de sporthal te gaan.  In de nabijheid van de sporthal is voldoende parkeergelegenheid.  

  

Indien uw huisarts werkzaam is op de isolatiepost en u wilt die dag een afspraak maken voor een andere klacht dan luchtwegklachten, dan wordt deze afspraak ingepland op het spreekuur van 1 van de andere 11 huisartspraktijken in Best. We verzoeken u niet te wachten met uw afspraak tot uw huisarts weer aanwezig is om zo extra drukte op de praktijken te vermijden.

 

Met deze nieuwe maatregel, komen de speciale koorts/luchtwegklachten spreekuren bij de huisartsen aan het eind van de dag te vervallen. 

 

De 12 huisartspraktijken van Best

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.