PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Hoe voer ik een agenda punt op?

Als eerste moet je even inloggen met je persoonlijke account. Heb je nog geen account? Dat is het een mooi moment om er één aan te vragen. Gebruik hiervoor je eigen persoonlijke gegevens.
Ben je aangemeld en ingelogd, ga dan rechtsboven de site naar "+ Toevoegen"
Je krijgt nu een aantal mogelijkheden te zien en als je een agendapunt wilt plaatsen, dan kies hhe voor "Activiteit"

Je moet nu eerst kiezen als wie of namens wie je het punt wilt plaatsen. Ik ben zelf lid van veel groepen, dus ik moet altijd even scrollen tussen de mogelijkheden.
Vervolgens moet je het onderwerp plaatsen.
Dan kan je daaronder de activiteit beschrijven.
Je kan ook één of meer afbeeldingen plaatsen. Ik raad aan dat te doen, maar gebruik wel altijd eigen afbeeldingen waarop je rechten hebt. Je mag maar niet zo maar een foto van Internet plukken.
Dan moet je aangeven voor wie het zichtbaar moet zijn. Als het openbaar is, zet dan "iedereen". Je kan het ook zichtbaar maken voor alleen leden van een bepaalde groep op PleinBest.
Dan moet je de datum kiezen. Geef evt aan "herhalen" als het een activiteit is die met een vaste regelmaat gaat plaatsvinden.
Zet ook de begin en eindtijd er even bij. Je vindt dat er net onder.
Als laatste geef je het adres of de openbare locatie aan. De locatie is niet altijd ingegeven. We moeten die zelf als beheerders ingeven en alleen openbare locaties waar vaker bijeenkomsten zijn komen in aanmerking. Staat de locatie er niet bij, dan kan je de opneming in de site aanvragen. Beperk je tot die tijd even tot het adres. Het kan later aangepast worden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.