PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

5 dagen aan de zwier!

Yeh hij is LOS!

We gaan weer 5 dagen aan de zwier. Wat zouden onze grootouders hun ogen uitkijken naar al die grote attracties. Voor hun was de grootste sensatie om met je meisje je krachten te laten zien en daarbij je schuitje zo hoog te gaan dat je met de punt het tentdoek aanraakte. En nu kun je bijna vanuit de attractie bij onze Odulphus de vlag in het torentje steken.

Natuurlijk zijn de botsauto's, rups, draaimolen, cake walk, schiettent, ballengooien en zweefmolen er nog steeds te vinden. Al hoe wel die zweefmolen wat gemoderniseerd is, nu gaat hij éérst tot ongekende hoogte de lucht in voordat hij gaat draaien. Mij niet gezien hoor in die moderne atracties, ik blijf lekker met beide benen op de grond.

Heerlijk die levendigheid van de kermis, uitgelaten kinderen die overal in willen, oude buren en bekende weer tegen komen, het muziekfestijn in het Koetshuistuin met een lekker koel pilsje en dat allemaal bij mij om de hoek. Dat is mij weer 5 dagen genieten. Ik houd er zo van.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.