6

Wijkavonden

vanaf 4 november 2022


LAATSTE NIEUWS:

Brief met nieuwe ontwikkelingen januari 2024

Tijdens de laatste wijkavond op 28 maart 2023 is onder andere gesproken over het op de kaart zetten van de wijk Wilhelminadorp Kantonnier. Bekijk de nieuwe ontwikkelingen in de wijk in de online versie van de brief hieronder. We bezorgden deze brief ook bij iedereen thuis afgelopen week.

----------------

Wijkavond 28 maart 2023

Gisteren vond de wijkavond plaats in Kadans. Hieronder ziet u wat het programma voor de avond was. Lees hier het verslag van de wijkavond..

Programma wijkavond

  • Waar zijn we nu? (ontwikkelingen wonen, jeugd, inkomen en de openbare ruimte)
  • De wijk in beeld brengen én op de kaart zetten 
  • Samen nadenken hoe we Wilhelminadorp/Kantonnier het beste tot hun recht laten komen
  • Vooruitkijken: Hoe geven we de wijkaanpak in 2023 vorm?
  • Meedoen met de klankbordgroep wijkaanpak Wilhelminadorp/Kantonnier

----------------

Geslaagde Wijkavond Wilhelminadorp en Kantonnier 13 oktober 2022

Op 13 oktober was er weer een wijkavond in Kadans. Burgemeester Hans Ubachs opende de avond. Meer dan 50 inwoners dachten mee om de wijken Wilhelminadorp en Kantonnier beter, schoner en veiliger te maken. Talloze ideeën kwamen op tafel en veel inwoners willen ook de mouwen opstropen. We bespraken hoe alle acties liepen sinds de laatste wijkavond. Daarnaast kwamen mensen met nieuwe, goede ideeën.

 In het eerste kwartaal van 2023 geven we een vervolg aan de wijkavond. Dan vormen we samen met de inwoners een klankbordgroep. Zo werken we samen aan een mooie en veilige wijk! Lees het verslag van deze avond.