Proces

Op 12 juli 2021 zijn 6 fracties van de gemeenteraad een traject gestart om te komen tot de kaders voor een stedenbouwkundige visie voor het Dorpsplein en het Raadhuisplein. De concept kaders stedenbouwkundige visie vindt u bij documenten. De gemeente Best gaat graag met u hierover in gesprek. 

Fasen Praat mee over Dorpsplein en Raadhuisplein

  • Fase 1: Eind 2021 t/m 6 februari kon u op deze pagina ideeën en opmerkingen geven. Een geplande inloopavond op 18 november is uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.
  • Fase 2: Op 16 mei 2022 vindt een inloopavond plaats bij Bestwijzer, tussen 19.00 en 21.00 uur. We zijn benieuwd naar uw ideeën voor de uitstraling en inrichting. Wanneer voelt u zich thuis bij Samen gaan en hoe loopt u straks binnen? Denk op maandagavond 16 mei met ons mee. U bent van harte welkom! Kunt u 16 mei niet komen? Van 17 mei t/m 30 mei kunt u hier online op Praat mee uw reactie geven.
  • Fase 3: Op 11 juni 2022 organiseren we een bijeenkomst waarbij we een samenvatting van alle reacties presenteren. U krijgt dan de gelegenheid om hierop te reageren.

Uw inbreng uit deze 3 fasen wordt door de gemeenteraad in overweging genomen bij het vaststellen van de kaders voor een stedenbouwkundige visie.