Doe je mee?


Leuk als je wilt meedoen! Dat kan op verschillende manieren. Je kunt altijd mailen of bellen naar de projectleider of wijkcoördinator (zie Wat gaan we doen?) of plaats een reactie op een nieuwsbericht.

Maar we gaan meer doen!

Informatiebijeenkomst

Zo organiseren we ook een informatiebijeenkomst. Helaas kan dat nu nog niet vanwege de coronacrisis. Zodra dit wel kan en we hier meer over weten, plaatsen we een bericht op deze pagina.

Praat mee

Via Praatmee stellen we je binnenkort verschillende vragen. We zijn bijvoorbeeld nieuwsgierig welke plekken in de wijken je het mooist vindt en welke thema’s voor jou het meest belangrijk zijn. Geef alvast aan dat je hiervan op de hoogte wilt blijven via de button 'Blijf op de hoogte' op die pagina.

Inloopspreekuur

Vanaf 12 april is er op maandag een wekelijks inloopspreekuur. Abadallah Helal of andere leden van het wijkteam staan dan voor jou klaar. Je kunt bespreken wat er in je wijk of buurt speelt en waar verbeteringen welkom zijn. Samen komen wij tot oplossingen, ideeën of plannen. Elke eerste maandag van de maand is wethouder Stan van der Heijden ook aanwezig. Aanmelden kan bij onze wijkcoördinator Abdallah via

Omdat de corona-maatregelen het nog niet toelaten, organiseren we het inloopspreekuur voorlopig digitaal via Teams. Weet je niet hoe dat werkt? Dan maakt Abdallah graag een afspraak voor een corona-proof fysieke ontmoeting.

En er volgt meer… houd deze pagina en je brievenbus in de gaten!