Menu

Uitgelicht:

Enquete duurzaam eten

Tom Lassing (Buurtverbinders PleinBest)
23 oktober 2018 , 266x gelezen

Duurzaam voedsel voor Bestenaren

Doe mee aan de enquête slim bezig met je lijf én de aarde. Ambitieus gezamenlijk project van IVN Best en Best Duurzaam;

De manier waarop we ons voedsel produceren en distribueren heeft een enorme impact op natuur, landschap, biodiversiteit en klimaat. Vanuit IVN Best en Best Duurzaam is daarom een gezamenlijke projectgroep opgericht die onderzoekt of hier een positieve verandering te bewerkstelligen is.  Insteek is dat we als burgers meer regie willen hebben.

Meer kwalitatief, lokaal geproduceerd voedsel met respect voor natuur/biodiversiteit/landschap, makkelijker beschikbaar voor u in Best. Her en der in Nederland zijn succesvol vergelijkbare initiatieven gestart. Voordat we beginnen is het uiteraard belangrijk om te weten wat u op prijs stelt.

Nieuwsgierig geworden?

Iedereen maar vooral degenen die meer grip wil krijgen op de herkomst van zijn voedsel, en/of, de manier waarop dit voedsel geproduceerd/gedistribueerd wordt, nodigen we uit om de enquête in te vullen. We nodigen u uit de enquête in te vullen. Dat kan hier *) en wel tot 1 december 2018.

Reacties

Tom 29 oktober 2018
Ruud, ik zou de enquête toch even invullen. Je mening over de gestelde vragen is namelijk belangrijk voor de ontwikkeling die Best Duurzaam en IVN Best wil gaan ondersteunen.
Ruud 28 oktober 2018
Enquête niet ingevuld, ik weet niet of duurzaam gekweekt belangrijker is dan biologisch, en manier van verpakken. Wil op de site hier geen discussie gaan voeren maar vooral minder verpakkingsmaterialen, is duurzamer. Hier is meer mee te winnen dan pakketten te maken. Dit kan ook lokaal in mijn ogen. Lokaal geproduceerd voedsel via de supermarkt aan de man brengen, geeft meer vrijheid in keuze als pakketten.
Jos 24 oktober 2018
Enquete ingevuld
Bekijk al het nieuws uit je buurt »