Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Activiteiten verzamelgebouw

Groepen en organisaties

Ergotherapie Best-Oirschot helpt u ondanks beperkingen door een ziekte of hogere leeftijd om zo zelfstandig mogelijk de dag door te komen. Samen kijken we (bij u thuis) welke activiteiten niet meer gaan zoals u dat zou willen. Hiervoor zoeken we naar een passende oplossing. Wanneer het oefenen van de activiteit zelf geen verbetering geeft kijken we of er hulpmiddelen of aanpassingen nodig zijn om uw zelfstandigheid te kunnen vergroten of te behouden.
Bij Yoga-Ajna kun je terecht voor Ashtanga Yoga en Power Yoga. Twee actieve vormen van Yoga. Iedereen kan yoga beoefenen, je hoeft er niet lenig voor te zijn en alles wat jij kunt is goed, je lichaam geeft je grens aan, je hoeft niet te presteren! Tijd voor jezelf. Breng je gedachten tot rust! Kijk of deze vorm van Yoga bij je past! Inschrijven alleen via de website
Elke maandag- en woensdagochtend tussen 10 en 11 uur presenteer ik een radioprogramma op Omroep Best. Ik besteed veel aandacht aan Dye van Best en allerlei verenigingen die iets over hun activiteiten bij mij willen komen vertellen. Daarnaast nodig ik vaak mensen uit waarover ik ook schrijf in het Eindhovens Dagblad. Ik houd ervan om leuke, gezellige gesprekken te voeren, positief van insteek. Een kritisch geluid mag Best! Mocht je zin hebben om bij mij in het programma te komen: stuur me een mail op Opnames elke woensdagavond tussen 21.10 en 22.10 in de studio van Omroep Best in Cultuurspoor.

Producten & Diensten

Interview in Beste Wilma Radioshow
Elke maandag- en woensdagochtend tussen 10 en 11 uur presenteer ik een radioprogramma op Omroep Best. Ik besteed veel aandacht aan Dye...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.