Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Verzamelgebouw voor maatschappelijke organisaties

Groepen en organisaties

Zorgen dat iedereen in Best zich zo goed mogelijk zelfstandig weet te redden en op een prettig manier samen leeft. Daar staan wij voor.
Bij de gemeente Best kunt u bijvoorbeeld terecht voor het aanvragen van identiteitsbewijzen en omgevingsvergunningen en informatie over afval, ondernemen, bouwen en wonen in Best, het sociaal beleid, belastingen en de politieke besluitvorming.
Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant is een organisatie die zelfhulpgroepen ondersteund. De groepen worden door mensen zelf opgestart en mogen zelf bepalen wat het onderwerp van de groep is en hoe de groep invulling krijgt. Het Zelfhulp Netwerk ondersteund hierin waar nodig.
Met Avondje-Uit kunnen mensen met beperkingen samen met een vrijwilliger in zijn auto naar theater, concertzalen, bioscopen, restaurants en andere evenementen. om samen te genieten van een mooie voorstelling. Echt een avondje uit. Maximaal 5 x per kwartaal.

Producten & Diensten

Lumens Sociaal Raadsliedenwerk
Met vragen over inkomen en/of regelgeving kun je bij Sociaal Raadsliedenwerk terecht: je kunt bellen of mailen voor een persoonlijke afs...

Berichten