Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Verzamelgebouw voor maatschappelijke organisaties

Groepen en organisaties

Bij de gemeente Best kunt u bijvoorbeeld terecht voor het aanvragen van identiteitsbewijzen en omgevingsvergunningen en informatie over afval, ondernemen, bouwen en wonen in Best, het sociaal beleid, belastingen en de politieke besluitvorming.
Met Avondje-Uit kunnen mensen met beperkingen samen met een vrijwilliger in zijn auto naar theater, concertzalen, bioscopen, restaurants en andere evenementen. om samen te genieten van een mooie voorstelling. Echt een avondje uit. Maximaal 5 x per kwartaal.
De 'Zorg- en Dienstenwijzer voor senioren in Best' is een vademecum -- zowel in boekvorm als online - van de SeniorenRaadBest, toegespitst op senioren over alle mogelijke vormen van zorg-, hulp- en dienstverlening die in Best beschikbaar zijn en die gegeven worden door overheidsinstanties, professionele organisaties, vrijwilligersorganisaties en commerciele bedrijven. Ook komen zaken aan de orde die in het leven van senioren belangrijk zijn .
Buurthulp
Zorg en welzijn, Lokaal welzijnswerk
Buurthulp kan je ook geven/vragen aan mensen die niet je directe buren zijn. In Best hebben we daar deze website voor in het leven geroepen. Maak er gebruik van!

Producten & Diensten

Lumens Sociaal Raadsliedenwerk
Met vragen over inkomen en/of regelgeving kun je bij Sociaal Raadsliedenwerk terecht: je kunt bellen of mailen voor een persoonlijke afs...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.