Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Van april t/m oktober wordt er elke eerste dinsdagmiddag van de maand onder begeleiding van valide meefietsers een tocht met de scootmobielclub in de mooie omgeving van Best gemaakt. De lengte van deze tochten zijn minimaal 26 km en maximaal 33 km lang met een tussen stop om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken en gezellig bij te kletsen. Dit drankje wordt betaald door de vereniging en is dan ook gratis.

In augustus maken wij een extra tocht in een andere omgeving. (voor deelname aan deze tocht zijn extra kosten verbonden)
In januari hebben we een gezellige contactmiddag met loterij en is tevens onze jaarvergadering.

Bent u in het bezit van een scootmobiel met een axis radius van 30 km en een minimale snelheid van 13 km aan kan? Dan bent u van harte welkom om lid te worden. Het lidmaatschap is €25,00 per kalender jaar, stap u later het jaar in, dan wordt dit verrekend.

Tamboer 9, Best

0499-851296
yhobbelen@hotmail.com
bestonwheels.nl/

Laatste berichten

Eerste tocht Scootmobielclub Best on Wheels

Yvonne Hobbelen-Amels (Scootmobielclub "Best On Wheels") 18 maart 2019

Dinsdag 2 April vanaf 13.00 uur gaan we weer op pad met onze scootmobiel om weer mooie tochten door onze omgeving te maken. Deze éérste tocht gaat naar het mooie dorp Liempde, daar aangekomen drinken we wat gezamenlijk en is er tijd om gezellig bij te kletsen met andere leden en begeleiders. In deze...

Lees verder

Winterreünie voor leden van de Scootmobielclub "Best on Wheels"

Yvonne Hobbelen-Amels (Scootmobielclub "Best On Wheels") 3 januari 2019

Beste leden van "Best on Wheels", Laat ik mogen beginnen met u allemaal alle goeds voor 2019 toe te wensen, in een zo goed mogelijke gezondheid en veel gezelligheid om u heen. Aan die gezelligheid hopen wij ook weer ons steentje bij te dragen met mooie tochten rondom Best. We trappen het jaar zoals gebruikelijk af met een algemene ledenvergadering / gezellige middag op vrijdag 25...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Scootmobielclub "Best On Wheels" »