Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Over
RELAXmassagesbest van Yvonne Hobbelen-Amels

Of je nu wel of geen klachten hebt, de effecten van een massage zijn sensationeel. Een massage brengt je lichaam en geest in totale ontspanning en in balans. Veel van je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Massage is zeer effectief tegen stress. Het leven vraagt soms (te) veel van je.

RELAXmassagesbest is een praktijk aan huis. De massagekamer is extra verwarmd en in de winter ligt er een elektrische deken op de massagetafel.

Het is belangrijk om je lichaam en geest regelmatig tot rust te brengen om optimaal te kunnen (blijven) presteren. Je lichaam laat je weten wanneer de belasting te hoog is.
Een massage helpt echt!

Voor € 25,00 heb je al een massage van 45 minuten, daarna is je rug, nek en schouders weer helemaal soepel.

Een massage is de beste investering die je voor jezelf kunt doen. Als jij goed in je vel zit en je lichaam functioneert goed dan kan je bergen verzetten. Geen stressklachten meer en geen pijn meer door continue spierspanning. Een massage helpt je aan een goede concentratie bovendien krijg je er ook nog eens goede zin van.

In mijn massagepraktijk bied ik professionele massages aan. Door een goede massage ben je bewust van je lijf en maak je je hoofd helemaal leeg. Door een massage verdwijnen niet alleen fysieke klachten maar ook mentale klachten. Ik wil dat jij mijn praktijk verlaat met het gevoel een minivakantie te hebben gehad!

Het is ook mogelijk om een Indiase HoofdMassage of een Stoelmassage te boeken. Deze massages kan ik geven terwijl jij je kleding aanhoudt.

Ik ontmoet je graag in mijn massagepraktijk.

RELAXte groet,
Yvonne Hobbelen-Amels RELAXmassagesbest
Sinds 2008 een begrip in Best www.relaxmassagesbest.nl Prunus 36, 5682 Best (Salderes)

Geopend op werkdagen overdag en ’s avonds.
Maak direct online een afspraak via de website www.relaxmassagebest.nl en ervaar het zelf.
Contact
Prunus 36, Best
5682EJ
0619820009

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.