Menu

Open Coffee Best

Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving.

Bij Open Coffee Best kun je informeel netwerken. Tien maal per jaar (iedere maand behalve in juli en augustus), op de eerste maandag van de maand, vindt van 9.00 tot 11.00 uur onze maandelijkse Open Coffee plaats. Meestal bij Quatre Bras, soms op een andere locatie. Daarnaast organiseren wij een paar maal per jaar thema-bijeenkomsten in de avonduren.

Wil jij ook andere ondernemende mensen uit Best en omgeving leren kennen? Kom dan gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee bij onze maandelijkse Open Coffee bijeenkomst!

Wat is Open Coffee?

Bij Open Coffee Best kun je informeel netwerken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je contacten leggen met andere ondernemers of ondernemende mensen in Best en omgeving. Soms leidt dit tot opdrachten, veel vaker leidt het tot nieuwe inzichten en ideeën, samenwerkingen of leads.

Voor wie is Open Coffee?

Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving die interesse hebben in andere ondernemers, die bereid zijn te luisteren, te helpen en te delen.

Wat kost het?

Er is geen lidmaatschap en je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Wanneer is het?

Open Coffee Best vindt 10 keer per jaar plaats op de eerste maandag van de maand. De maanden juli en augustus slaan we over in verband met de vakantieperiode. Je kunt vrij binnen wandelen en vertrekken tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Waar wordt het gehouden?

De meeste van onze bijeenkomsten vinden plaats bij Quatre Bras, Nieuwstraat 79, 5683 KB Best. Het kan zijn dat een bijeenkomst incidenteel elders plaatsvindt. Kijk daarom altijd bij de bijeenkomst zelf om te zien wat de locatie voor die bijeenkomst is!

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.