PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Hulp geven en hulp krijgen

22 maart 2020

  • Hulpaanbod
  • Nog 44 dagen om te reageren
  • Thema: #CoronaHulp

Hulpgroep Corona Best

 

Het is een open deur om te stellen dat het moeilijke tijden zijn voor ons allemaal.

We merken allemaal de gevolgen van alle maatregelen maar sommigen merken het natuurlijk meer dan anderen.

En nog belangrijker: sommigen kunnen nog prima voor zichzelf zorgen maar anderen kunnen dat juist niet of lukt het gewoon praktisch even niet.

 

Voor die groep zijn we, een groep gewone mensen die in Best woont, een actie gestart.

We hebben een groep vrijwilligers die met veel inzet juist die mensen die het nu even niet lukt wil helpen. Dat kunnen natuurlijk ouderen zijn maar ook gezinnen die het even te veel wordt of degenen die juist nu extra hard moeten werken en geen tijd hebben voor andere zaken.

 

Wat kunnen we doen? Boodschappen doen, medicijnen ophalen, wat online studie hulp voor uw kinderen, even de hond uitlaten en zo zijn er zeker nog veel meer zaken.

Kunnen we alles voor iedereen doen? Nee, maar als we het niet kunnen of mogen dan vertellen we dat natuurlijk gewoon. En ook wij moeten ons natuurlijk houden aan alle regels en waken over uw en onze gezondheid.

 

Dus: kunt u hulp gebruiken bel dan naar nr 0499-830967, stuur een email naar  of een berichtje via onze Facebook groep Hulpgroep Corona Best.

 

Een van ons neemt uw vraag op, schakelt een van onze hulpverleners in en laat u weten wie wat gaat doen.

Zo simpel. We proberen iemand uit uw buurt u te laten helpen, wel zo makkelijk en als er nog vervolg hulp nodig is kan dat met de hulpverlener worden afgesproken.

 

Wilt u ook helpen? Ga dan naar onze facebook pagina en stuur een berichtje of stuur een mailtje met uw contact info, wat u kunt en wilt en hoeveel u beschikbaar bent dan zetten we u op de lijst

 

We letten gewoon een beetje op elkaar!

 

Hulpgroep Corona Best

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.