PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

hulp bij verhuizing

17 januari 2020

  • Hulpvraag, 4 uur
  • Nog 17 dagen om te reageren
  • Thema: Hulpverlening, Vervoer, Overig

ik mag ga binnenkort verhuizen naar eindhoven. omdat het om een ruilwoning gaat moet het op een dag gebeuren wat veel organisatorische aspecten zijn om het goed te laten verlopen.

in de oude woning zijn het de volgende dingen die naar beneden moet: wasmachine, droger, koelkast, tv kast, salontafel, en boxspring.  dit kan ik niet zelf en zoek ik mensen die kunnen helpen. dit zijn de zware spullen. waar ik wel in kan helpen is om de witte kasten naar beneden te brengen en bruine kast en verder zal ik zelf zo veel mogelijk spullen naar beneden te brengen. 

in mijn nieuwe woning moet deze spullen ook weer omhoog voordeel er zijn in het complex twee liften waar gebruik van gemaakt kan worden en daarin is wel winst in te halen en minder tijd rovend dan bij oude woning. 

ik zoek naar 6 mensen die kunnen ondersteunen en kunnen helpen en sjouwen. ik moet een uren indicatie geven. die ligt rond de 4 uurtjes waarin het te doen moet zijn. verder ben ik ook op zoek naar iemand met een bus om de spullen te vervoeren. 

mijn verhuizing zal in de maand februari / maart zijn.

wie kan mijn ondersteunen bij de verhuizing. 

met vriendelijke groet

Sheila vd boogaard

0638618534

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.