Over Peter

Buurt pluspunten
De prettige relaties met de buren of bewoners even verderop. Er zijn altijd mensen die enthousiast worden als er activiteiten geïnitieerd worden.
Werk
Sinds april 2004 ben ik met pensioen na een 35-jarige loopbaan bij Philips. Ik heb die jaren met veel plezier Internationaal gewerkt als Bedrijfskundig Analist/Adviseur. Na mijn afscheid van Philips ben ik 3 jaar voorzitter geweest van de PVGE Vereniging voor senioren in Best. Ik was lid van de Stuurgroep "Is uw gemeente ouderen proof" en ben mede initiatiefnemer voor de oprichting van de Seniorenraad Best. Ik heb deelgenomen aan verschillende wijkverbeter-programma's o.a. meegewerkt aan het Gemeentelijk project Integrale Wijk Ontwikkeling.
Vrije tijd
Wekelijks speel ik met een gemotiveerde groep badmintonners op vrijdagmiddag onze spelletjes in de sporthal. Dagelijks bespeel ik mijn piano en vind het altijd weer leuk om bestaande en nieuwe nummers te spelen. Van nummers die ik heel leuk vind maak ik ook wel een arrangement. Verder ben ik blij dat ik mee kan doen aan projecten waar andere mensen plezier aan beleven zoals dit project PleinBest.

Pagina's