PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Ingrid de Graaff

Over Ingrid

Buurt pluspunten
Ik vind de kleinschaligheid van Best mooi. Veel mensen kennen elkaar, de lijntjes zijn kort en informeel. En er gebeurt veel: ik zie ontzettend veel actieve inwoners, in (sport)clubs en andere (vrijwilligers)organisaties, en ook minder georganiseerd en op kleine schaal met buurtinitiatieven.
Werk
Ik werk bij de gemeente Best als coördinator integrale wijkontwikkeling. Daar houd ik me bezig met inwoners- en overheidsparticipatie. Dat houdt in dat ik me ervoor inzet dat de gemeente meer, beter en vooral anders samenwerkt met inwoners, ondernemers en andere partners. Ook ben ik griffier van de Jeugdraad van Best. Ik vind het super om zo eraan bij te dragen dat ook de jeugdige inwoners van Best hun stem kunnen laten horen!
Vrije tijd
Naast mijn werk bij de gemeente beoefen ik yoga. Ik sta enkele keren per week zelf op de mat en daarnaast sta ik voor de groep en geef ik yogales.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.