PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Vierkante meter tuinieren voor mensen met een beperkingOp 22 februari 2019 hebben wij mogen starten met een crowdfunding voor ons project: 

Vierkante meter tuinieren voor mensen met een beperking op de website: www.voordeouderen.nl. Wij willen deze donaties gebruiken om de inrichting van de tuin te kunnen bekostigen. Op de tuin komen verhoogde plantenbakken, een zitje, een schaduwplek en een tuinkast met tuingereedschap.

Vrijwilligers van de volkstuin hebben de tegels, 1800 stuks gedoneerd, opgehaald die voor de bestrating van de tuin nodig zijn, zodat men met hulpmiddelen goed terecht kan op de tuin.

Mensen die geïnteresseerd zijn in dit project kunnen voor verder informatie en donatie terecht op de websites: www.voordeouderen.nl. 

Ook kunnen mensen uit Best met een beperking, die nog interesse hebben om op een vierkante meter tuin te tuinieren en die behoefte hebben aan sociale contacten, zich nog opgeven bij of op tel. 06-55186555.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.