Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Tips PleinBestBinnenkort (ergens in april) komt er een nieuwe versie van de site uit. Een versie die veel beter is ingericht op mobiel gebruik van de site.

Voor Best geldt dan ook dat op dat moment de module Elkaar Helpen toegevoegd zal worden. Elkaar Helpen is de opvolger voor het in Best al bestaande We Helpen concept, dat we in Best hebben verlaten en nu dus binnenkort laten opvolgen met de nieuwe module onder PleinBest.

Wil je meer aandacht voor je artikelen die in in PleinBest schrijft, zorg er dan voor dat je altijd tenminste één foto toevoegt. Let wel op, het moet een foto zijn waarop je de rechten hebt. Het is bijzonder duur gebleken als je foto's neemt van persbureaus. Die eisen tot enkele honderden euro's per gebruikte foto. Ze laten tegenwoordig robots Internet afzoeken naar hun eigen foto's. Kranten verkopen steeds minder, ze proberen nu via claims op illegaal gebruikte foto's hun inkomsten op peil te houden. Bij een claim verwijzen we de eiser altijd door naar de persoon die de foto geplaatst heeft. Gebruik dus je eigen foto's of foto's waarvan je zeker weet dat je ze mag plaatsen.

Groepen: Onder de PleinBest site kan je ook een groep aanmaken. Zo heb ik verschillende groepen aangemaakt, maar staat bijvoorbeeld ook de atletiek vereniging met een groep op de site. Er was de mogelijkheid om een groep ook besloten te houden, maar omdat deze mogelijkheid in de praktijk niet gebruikt werd, zal het niet langer mogelijk zijn om nieuwe besloten groepen aan te maken.

Agenda: Zet je activiteit ook even in de PleinBest agenda! Dus ga je iets organiseren, schrijf dat een artikel met foto EN zet het evenement in de agenda.