PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Rabo ClubSupport bedanktAllereerst bedankt Rabobank en ik denk dat ik spreek voor 10538 leden van uw leden die gestemd hebben en namens de 58 aangemelde verenigingen uit Best voor het Rabo Clubsupport waaronder wij als PleinBest.

De avond is netjes door onze gastheer Rene vd Heijden aan elkaar gepraat en petje voor de organisatie van deze mooie gezellige en verbindende avond. Het ontbrak ons niet aan een hapje en een drankje, muziek en entertainment, kortom een avondje uit voor de vrijwilligers.

Voor de mensen die niet weten wat de Rabo Clubsupport inhoud het volgende:

Rabobank regio Eindhoven heeft dit jaar  €400.000 ter beschikking gesteld voor clubs en verenigingen om hun doel te kunnen bereiken, hiervan gaat €40.475 naar verenigingen in Best. Uit heel de regio doen 750 clubs mee, waarvan dus 58 uit Best. Er hebben 10.538 leden gestemd in de regio. Hierdoor heeft de Rabobank bepaald dat het bedrag per stem is uitgekomen op €7.95.

Dit alles resulteerde in een bijdrage voor alle clubs en verenigingen van enkele honderden euro’s tot ver boven de €1000, waarvoor onze dank. Dit wetende zal er volgend jaar nog meer gelobbyd worden jaar door de verschillende verenigingen en clubs.

Rabo ClubSupport in ieder geval bedankt namens PleinBest

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.